Vad är Digitalkompis?

Att bli Digitalkompis är ett enkelt och roligt sätt att träffa nya vänner online. Vi matchar ihop två personer för ett möte, i en timme. Den ena i matchningen är ny i Sverige och vill lära sig bättre svenska och den andra har svenska som modersmål eller motsvarande och kan dela med sig av sina kunskaper. Ni träffas över videosamtal, övar på att prata svenska, byter erfarenheter och lär känna varandra. 

Såhär blir du Digitalkompis

1. Registrering. Skapa ett konto nedan där du berättar lite om dig själv och dina intressen. Du får ett bekräftelsemail när vi har tagit emot din anmälan.

2. Matchning. Vi matchar dig med en ny Digitalkompis. Du får ett e-mail med kontaktuppgifter till din Digitalkompis, oftast inom 1-30 dagar.

3. Första kontakten. Du tar kontakt med din nya kompis inom 3 dagar och bestämmer datum, tid och digital plattform för ert möte.

4. Mötet. Ni träffas på ett videosamtal över t ex Skype, Facetime eller Facebook. Ni ses i ungefär en timme, lär känna varandra och pratar svenska. Om ni tycker det är roligt skickar ni ett fotografi eller en video från mötet och berättar hur det var.

Registrera dig här

*Vi behöver detta för att få statliga bidrag och använder eller delar det inte i något annat syfte.

Vad händer sen?

Vi kontaktar dig efter er digitala träff för att få veta hur du tyckte att det var. Om ni tyckte att det var kul får ni gärna fortsätta ses, annars är ni helt enkelt supernöjda över ha träffat en Digitalkompis.

X