Stöd nya kompisbyrån

Nya Kompisbyrån arbetar aktivt för att öka gemenskapen i samhället. Vi har mångårig erfarenhet av att skapa vardagsintegration mellan nya och etablerade svenskar och våra resultat visar att det fungerar. Vi samarbetar aktivt med vår omvärld, såväl offentlig sektor som företag och andra ideella organisationer. Med ditt stöd kan vi nå ut till fler och skapa ett än mer inkluderande Sverige. Som privatperson kan du skänka en gåva direkt via swish eller bankgiro. Som företag kan ni bidra ekonomiskt men också med resurser och kompetenser inom er organisation.

Vi är väldigt tacksamma även för mindre donationer, varje bidrag gör skillnad för oss. Swisha ovan eller sätt över valfritt belopp på vårt bankgiro med nummer 900-8160.

Om det är en företagsgåva, glöm inte att märka överföringen med ert företagsnamn. Skicka även ett mejl till lina.bergstrom@nyakompisbyran.se och uppmärksamma oss på att en gåva har skickats.

Tusen tack för ditt stöd!

Nya Kompisbyrån har både ett 90-konto och är medlemmar i Giva Sverige. Det innebär att vi som organisation uppfyller kraven från Svensk Insamlingskontroll och Giva Sverige och att du som givare kan känna dig trygg i att våra insamlade medel går till rätt ändamål.

Bli medlem

Nya Kompisbyrån tror på ett samhälle där vi möts som människor, samtalar och bygger relationer. Ett samhälle där man förebygger utanförskap och främlingsfientlighet genom att vara välkomnande och inkluderande. Vi har en vision om att öka gemenskapen i samhället genom att sänka tröskeln till fler möten mellan människor med olika bakgrund, erfarenhet och kultur. Möten som leder till bättre svenskkunskaper, breddat socialt nätverk, ökade möjligheter till jobb, större förståelse för varandra och en berikande tillvaro. Vi erbjuder enkla former av vardagsintegration för att göra det lätt och kul för alla att engagera sig.

Medlemskapet är öppet för alla som delar föreningens värderingar, verkar för våra ändamål och följer våra stadgar. Medlemskap inträder då anmälan är mottagen av föreningen. Medlemsavgiften är 100 kr per år. Medlemsavgiften fastställs årligen av årsmötet. Medlemskapet i Nya Kompisbyrån gäller i max ett år i taget. Mer information om medlemskap finns i stadgarna.

Om du vill bli medlem i Nya Kompisbyrån, fyll då i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.