Stötta oss så vi kan nå ut till ännu fler!

Nya Kompisbyrån arbetar aktivt för att öka gemenskapen i samhället. Vi har mångårig erfarenhet av att skapa vardagsintegration mellan nya och etablerade svenskar och våra resultat visar att det fungerar. Vi samarbetar aktivt med vår omvärld, såväl offentlig sektor som företag och andra ideella organisationer. Med ditt stöd kan vi nå ut till fler och skapa ett än mer inkluderande Sverige. Som privatperson kan du skänka en gåva direkt via swish eller bankgiro. Som företag kan ni bidra ekonomiskt men också med resurser och kompetenser inom er organisation.

Ge en gåva

Vi är väldigt tacksamma även för mindre donationer, varje bidrag gör stor skillnad för oss. Swisha eller sätt över valfritt belopp på vårt bankgiro.

Glöm inte att märka er gåva med ert företagsnamn. Skicka även ett mejl till amanda@nyakompisbyran.se om att ni skickat in en gåva.

Tusen tack för ditt stöd!

Swisha valfritt belopp på 123 185 60 12


Sätt in valfritt belopp på 594-1414

Bli medlem

Nya Kompisbyrån tror på ett samhälle där vi möts som människor, samtalar och bygger relationer. Ett samhälle där man förebygger utanförskap och främlingsfientlighet genom att vara välkomnande och inkluderande. Vi har en vision om att öka gemenskapen i samhället genom att sänka tröskeln till fler möten mellan människor med olika bakgrund, erfarenhet och kultur. Möten som leder till bättre svenskkunskaper, breddat socialt nätverk, ökade möjligheter till jobb, större förståelse för varandra och en berikande tillvaro. Vi erbjuder enkla former av vardagsintegration för att göra det lätt och kul för alla att engagera sig.

Medlemskapet är öppet för alla som delar föreningens värderingar, verkar för våra ändamål och följer våra stadgar. Medlemskap inträder då anmälan är mottagen av föreningen. Medlemsavgiften är 100 kr per år. Medlemsavgiften fastställs årligen av årsmötet. Medlemskapet i Nya Kompisbyrån gäller i max ett år i taget. Mer information om medlemskap finns i stadgarna.

Om du vill bli medlem i Nya Kompisbyrån, fyll då i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter

Copyright © 2021 Nya Kompisbyrån | All rights reserved.