Stöd nya kompisbyrån

Segregationen växer i Sverige. Människor lever allt mer åtskilda, vilket leder till fler fördomar, ökad diskriminering och rasism. Vi på Nya Kompisbyrån arbetar aktivt för att bryta detta mönster genom att öka gemenskapen i samhället. Med lång erfarenhet av att skapa integration mellan nya och etablerade svenskar genom kompismatchningar, mentorprogram och opinionsbildning har vi uppnått resultat som visar att vårt arbete fungerar.

Men utan ditt stöd kan vi inte bedriva vårt viktiga integrationsarbete. Nya Kompisbyrån är en icke-vinstdrivande idéburen organisation som är beroende av bidrag. Att swisha en gåva är det snabbaste och enklaste sättet som du kan stötta vårt arbete på.

DIN GÅVA GÖR SKILLNAD

De senaste åren har vi matchat fler än 46 000 kompisar från över 130 länder. 44 procent av de som deltagit i ett av våra mentorprogram har påbörjat studier, praktik eller hittat ett arbete med stöd från Nya Kompisbyrån. Dessutom publicerar vi med jämna mellanrum effektutvärderingar från vår verksamhet samt rapporter för att både kartlägga och påverka riksdagspartiernas integrationspolitik. På sidan Publikationer hittar du ännu fler resultat av vårt arbete som din gåva direkt bidrar till.

FÖRETAGSGÅVOR

Även små donationer gör stor skillnad för oss. Swisha eller sätt in valfritt belopp på vårt bankgiro 900-8160. Vid företagsgåvor, vänligen markera överföringen med ert företagsnamn och skicka ett mejl till lina.bergstrom@nyakompisbyran.se för att informera oss om er gåva. Tack för ert stöd!

Nya Kompisbyrån har ett 90-konto och är medlemmar i Giva Sverige. Detta innebär att vi uppfyller kraven från Svensk Insamlingskontroll och Giva Sverige, vilket ger dig som givare trygghet i att dina bidrag går till rätt ändamål.

Bli medlem - gör en långsiktig insats

Du är varmt välkommen att bli medlem i Nya Kompisbyrån om du delar våra värderingar, följer våra stadgar och vill stödja våra ändamål. Medlemskapet gäller ett år i taget och aktiveras vid anmälan. Medlemsavgiften är 100 kr per år och fastställs årligen av årsmötet. Läs mer om medlemskap i stadgarna.