Samarbeten är vägen fram

Vi har en vision om att öka gemenskapen i samhället genom att sänka tröskeln till nya vänskaper – en vision som vi tror realiseras bäst tillsammans med andra samhällsaktörer. Tillsammans skapar vi ett mer inkluderande samhälle där alla känner sig välkomna och delaktiga. Dessutom har vi glädjen att se hur den positiva grunden mynnar ut i nya jobbmöjligheter, ökade språkkunskaper och inte minst fantastiska vänskapsband.

Organisationer & företag

Nya Kompisbyrån välkomnar varmt nya förslag och initiativ till samarbeten från både företag och organisationer. Vi stöttar gärna er med att hitta olika former av aktiviteter som kan stärka ert inkluderingsarbete. För att samarbeta med Nya Kompisbyrån är det viktigt att dela våra visioner och värderingar, samt att det finns ett intresse av långsiktighet.

Kontakta verksamhetsutvecklare Amanda Malmborg för mer information om hur vi gemensamt formar ett samarbete som passar just er.

Kommuner & offentlig sektor

Nya Kompisbyrån söker ständigt nya kommunsamarbeten. Våra olika koncept för att skapa värdefulla möten stärker och kompletterar kommunernas befintliga integrations- och inkluderingsinsatser. Under de senaste åren har vi framgångsrikt arbetat med olika kommuner och vi söker nu aktivt fler kommuner och andra offentliga aktörer att samarbeta med.

Kontakta verksamhetsutvecklare Amanda Malmborg för mer information. Vi kommer gärna till din kommun för att berätta mer om vad vi kan göra.

Högskolor, universitet och studentorganisationer

Nya Kompisbyrån samarbetar gärna med er för att främja inkludering och öka gemenskap på högskolor och universitet. Vårt koncept skapar givande aktiviteter och berikande möten som stöttar och kompletterar universitetsväsendets integrationsvision, mål och strategi. Vi planerar att etablera vår verksamhet på minst tio olika studentorter runtom i landet inom de närmaste tre åren.

Kontakta NKB Ung:s projektledare Stephen Aluko för mer information om hur vi kan mötas och forma ett samarbete som utvecklar båda våra verksamheter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter

Copyright © 2021 Nya Kompisbyrån | All rights reserved.

X