Photo: Hedda Axelsson

träffa en HÄRNÖSANDSKOMPIS

Bor du i Härnösand och vill träffa en ny kompis? Träffa en person med liknande intressen och lär känna varandra. En av er är ny i Sverige och vill förbättra sin svenska, medan den andra är etablerad i Sverige och har svenska som modersmål eller motsvarande.

I Härnösand finns flera ställen att träffas på. Caféer, restauranger, bibliotek, konsthall, föreningslokaler, utsiktsplatser, promenadstråk och grillplatser. På https://dethander.harnosand.se/ finns dessutom en evenemangskalender med ännu fler tips.

Alla kan bli Härnösandskompisar, det enda kravet är att du ska vara minst 18 år – och förstås vara nyfiken på att träffa nya människor!

HUR FUNKAR DET?

1. Vi gör matchningen

I din anmälan berättar du lite om dig själv, dina intressen och om du föredrar att träffa din nya kompis fysiskt eller digitalt. Sedan matchar vi dig med en fantastisk Härnösandskompis! Det kan ta allt från 1-90 dagar, beroende på när en passande matchning kommer in.

2. Ni bestämmer träff

Efter att ni fått varandras kontaktuppgifter bestämmer ni själva datum, tid och plats för när ni ska ses. Om ni vill får ni gärna skicka ett foto från mötet och berätta hur det var.

3. Uppföljning 

Efter mötet kommer vi att höra av oss för att få veta hur det gick. Om ni tyckte att det var kul får ni gärna fortsätta ses, annars är ni helt enkelt nöjda över att ha haft ett riktigt trevligt möte.

Anmäl dig här!

Bli matchad som Härnösandskompis – ett enkelt och roligt sätt att träffa nya vänner i Härnösand.

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta oss på:

kontakt@nyakompisbyran.se


Projektets syfte är att öka gemenskapen i Härnösand genom att erbjuda ett enkelt och roligt sätt att lära känna nya människor. Projektet ägs av Härnösands kommun och finansieras av Länsstyrelsen Västernorrland.

Logotyper Länsstyrelsen Västernorrland och Härnösands kommun