Jobb

Ingenting är roligare än när vi växer och får möjlighet att anställa fler medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta för ökad gemenskap i samhället. Nedan hittar du alla lediga tjänster du kan söka just nu.

Just nu finns det inga lediga tjänster att söka
 

Volontäruppdrag

Vill du bidra konkret till att öka gemenskapen i samhället? Då är du i gott sällskap av alla våra fantastiska volontärer som redan engagerar sig.

Nya Kompisbyråns eventvolontär Sidney berättar om sina upplevelser av kompismöten på matchningsevent

Läs mer om tillgängliga uppdrag här nedan och kontakta vår volontärsamordnare Karin Magnusson om du har några funderingar.

Uppdrag du kan söka just nu

Gör skillnad som volontär med Nya Kompisbyrån

Du kan stötta oss på många olika sätt, t.ex. genom att rekrytera fler deltagare eller skapa nya aktiviteter och samarbeten. Klicka på länken för att läsa mer och skicka in din intresseanmälan. 

Jobbar du med WordPress? Använd dina professionella kunskaper och öka gemenskapen i samhället

Vi söker en kreativ WordPress-utvecklare som i första hand kan göra en ordentlig genomgång av vår hemsida för att snygga till och förbättra den. Klicka på länken för att läsa mer och skicka in din intresseanmälan. 

Bli studentambassadör för NKB Ung

Projektet NKB Ung söker ambassadörer för att nå ut till unga (18-25 år) och skapa fler möjligheter att mötas. Är du student i Linköping, Växjö, Malmö eller Göteborg? Vill du engagera dig i ett kreativt och givande uppdrag? Klicka på länken för att läsa mer och skicka in din intresseanmälan.

X