Jobb

Ingenting är roligare än när vi växer och får möjlighet att anställa fler medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta för ökad gemenskap i samhället. 

Tjänster du kan söka just nu

Projektledare till Nya Kompisbyrån för projektet STHLM Ung

Som projektledare för STHLM Ung kommer du att ansvara för att projektet når sina uppsatta projektmål. Du kommer att samordna kontakten med samarbetspartners i projektet, inklusive Botkyrka kommun.

Praktikplatser

Är du intresserad av att jobba inom ideell sektor i framtiden? Sök praktik hos oss på Nya Kompisbyrån. 

Just nu söker vi praktikanter till vårterminen 2022. Du kan välja  mellan att praktisera i en projektgrupp för ett av Nya Kompisbyrån allra största projekt just nu, eller en praktikplats där du jobbar jämte vår verksamhetsutvecklare och lär dig om den sidan av organisationsarbete.

Du hittar mer information, samt ansökan till praktikplatserna här: Praktik hos Nya Kompisbyrån

Volontäruppdrag

Vill du bidra konkret till att öka gemenskapen i samhället? Då är du i gott sällskap av alla våra fantastiska volontärer som redan engagerar sig.

Nya Kompisbyråns eventvolontär Sidney berättar om sina upplevelser av kompismöten på matchningsevent

Uppdrag du kan söka just nu

Bli volontär med Nya Kompisbyrån

Du kan stötta oss på många olika sätt, t.ex. genom att rekrytera fler deltagare eller skapa nya aktiviteter och samarbeten. Klicka på länken för att läsa mer och skicka in din intresseanmälan.

Bli studentambassadör för NKB Ung

Projektet NKB Ung söker ambassadörer för att nå ut till unga (18-25 år) och skapa fler möjligheter att mötas. Är du student i Göteborg, Malmö, Sundsvall, Uppsala, Umeå, Västerås, Växjö eller Örebro? Vill du engagera dig i ett kreativt och givande uppdrag? Klicka på länken för att läsa mer och skicka in din intresseanmälan.

Bli volontär för Klara, Färdiga, Kvinna

Gillar du barn, tycker du att det är kul att hjälpa till på events, eller pratar du kanske olika språk som exempelvis arabiska eller somaliska? Då skulle vi jättegärna se dig som volontär i projektet Klara, Färdiga, Kvinna! Vi söker just nu volontärer till flera olika uppdrag. Klicka på länken i rubriken för att läsa mer och skicka in din intresseanmälan.

Vill du veta mer om Klara, Färdiga, Kvinna innan du anmäler dig? Klicka här så kommer du till projektets hemsida.

Har du några frågor eller funderingar kring volontäruppdrag? Kontakta vår volontärsamordnare Karin Magnusson. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter

Copyright © 2021 Nya Kompisbyrån | All rights reserved.

X