Jobb

Ingenting är roligare än när vi växer och får möjlighet att anställa fler medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta för ökad gemenskap i samhället. 

Tjänster du kan söka just nu

Just nu finns det inga lediga tjänster att söka.

Projektledare till Nya Kompisbyrån för projektet STHLM Ung

Som projektledare för STHLM Ung kommer du att ansvara för att projektet når sina uppsatta projektmål. Du kommer att samordna kontakten med samarbetspartners i projektet, inklusive Botkyrka kommun.

Praktikplatser

Är du intresserad av att jobba inom ideell sektor i framtiden? Sök praktik hos oss på Nya Kompisbyrån. 

Vi på Nya Kompisbyrån söker en praktikant, som kan vara tillsammans med vår verksamhetsutvecklare.

Du hittar mer information, samt ansökan till praktikplatsen här: 

Praktik inom verksamhetsutveckling

Volontäruppdrag

Vill du bidra konkret till att öka gemenskapen i samhället? Då är du i gott sällskap av alla våra fantastiska volontärer som redan engagerar sig.

Nya Kompisbyråns eventvolontär Sidney berättar om sina upplevelser av kompismöten på matchningsevent

Uppdrag du kan söka just nu

Bli studentambassadör för NKB Ung

Projektet NKB Ung söker ambassadörer för att nå ut till unga (18-28 år) och skapa fler möjligheter att mötas. Är du student och vill du engagera dig i ett kreativt och givande uppdrag? Klicka på länken i rubriken för att läsa mer och skicka in din intresseanmälan.

Professionell WordPress-utvecklare med glöd!

Har du alltid velat engagera dig och göra något aktivt för integrationen men tyckt att det verkar komplicerat? Kanske utanför din comfort zone? Just nu söker vi efter en kompetensvolontär som vill använda sina skills i WordPress och Elementor för att stötta oss i vårt arbete. Med din hjälp och yrkeskunskap kan vi effektivisera vårt arbete, skapa fler kompismatchningar och stötta ännu fler människor till arbete och studier. Klicka på länken i rubriken för att se hela uppdraget och ansöka hos Volontärbyrån. 

Bli ambassadör eller språkvolontär för Klara, Färdiga, Kvinna

Ambassadör

Gillar du att ha kontakt med människor från olika bakgrunder, och vill ha en central roll i projektet där du agerar länk mellan projektledarna och potentiella deltagare? Då är rollen som ambassadör i Klara, Färdiga, Kvinna något för dig!

En uppgift kan vara att affischera och dela ut flyers om projektet på stan, språkcaféer och biblioteket, men kan även innebära att du anordnar popup-bord med banderoll för att sprida mer information samt föra direktdialog med människor.

Volontär

Till och från behöver vi även hjälp med översättning av texter eller språkstöd och barnpassning under våra utbildningar. Pratar du olika språk som exempelvis arabiska eller somaliska, eller bor i Sundsvall och älskar att passa barn? Då skulle vi jättegärna se dig som volontär i Klara, Färdiga, Kvinna! Klicka på länken i rubriken för att läsa mer och skicka in din intresseanmälan.

Vill du veta mer om Klara, Färdiga, Kvinna innan du anmäler dig? Klicka här så kommer du till projektets hemsida.

Har du några frågor eller funderingar kring volontäruppdrag?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter

Copyright © 2021 Nya Kompisbyrån | All rights reserved.