Jobb

Ingenting är roligare än när vi växer och får möjlighet att anställa fler medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta för ökad gemenskap i samhället. 

Just nu finns det inga lediga tjänster att söka.

Praktikplatser

Är du intresserad av att jobba inom ideell sektor i framtiden? Sök praktik hos oss på Nya Kompisbyrån.

Medie- och kommunikationspraktik HT 2023

Pluggar du media & kommunikation? Vill du utveckla dina färdigheter inom content creation, skapa inspirerande kampanjer och bidra till ett mer inkluderande samhälle? Sök praktik hos oss på Nya Kompisbyrån om du vill kombinera dina färdigheter inom kommunikation med att skapa reell samhällsförändring.

Volontäruppdrag

Vill du bidra konkret till att öka gemenskapen i samhället? Då är du i gott sällskap av alla våra fantastiska volontärer som redan engagerar sig.

Nya Kompisbyråns eventvolontär Sidney berättar om sina upplevelser av kompismöten på matchningsevent

Bli studentambassadör för NKB Ung

Projektet NKB Ung söker ambassadörer för att nå ut till unga (18-28 år) och skapa fler möjligheter att mötas. Är du student och vill du engagera dig i ett kreativt och givande uppdrag? Klicka på länken i rubriken för att läsa mer och skicka in din intresseanmälan.

Professionell WordPress-utvecklare med glöd!

Har du alltid velat engagera dig och göra något aktivt för integrationen men tyckt att det verkar komplicerat? Kanske utanför din comfort zone? Just nu söker vi efter en kompetensvolontär som vill använda sina skills i WordPress och Elementor för att stötta oss i vårt arbete. Med din hjälp och yrkeskunskap kan vi effektivisera vårt arbete, skapa fler kompismatchningar och stötta ännu fler människor till arbete och studier. Klicka på länken i rubriken för att se hela uppdraget och ansöka hos Volontärbyrån. 

Har du några frågor eller funderingar kring volontäruppdrag?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter

Copyright © 2021 Nya Kompisbyrån | All rights reserved.