Jobb

Ingenting är roligare än när vi växer och får möjlighet att anställa fler medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta för ökad gemenskap i samhället. 

 

Just nu finns det inga tillgängliga tjänster att söka.

 

Tjänster du kan söka just nu

Kommunikatör för “Klara, Färdiga, Kvinna”

Tjänsten innefattar en anställning som kommunikatör för det nationella projektet Klara, Färdiga, Kvinna med start omgående. Projektets syfte är att underlätta utrikes födda/nyanlända kvinnors väg in i arbete och/eller studier. 

 

Volontäruppdrag

Vill du bidra konkret till att öka gemenskapen i samhället? Då är du i gott sällskap av alla våra fantastiska volontärer som redan engagerar sig.

Nya Kompisbyråns eventvolontär Sidney berättar om sina upplevelser av kompismöten på matchningsevent

Uppdrag du kan söka just nu

Bli volontär med Nya Kompisbyrån

Du kan stötta oss på många olika sätt, t.ex. genom att rekrytera fler deltagare eller skapa nya aktiviteter och samarbeten. Klicka på länken för att läsa mer och skicka in din intresseanmälan. 

Bli studentambassadör för NKB Ung

Projektet NKB Ung söker ambassadörer för att nå ut till unga (18-25 år) och skapa fler möjligheter att mötas. Är du student i Linköping, Växjö, Malmö eller Göteborg? Vill du engagera dig i ett kreativt och givande uppdrag? Klicka på länken för att läsa mer och skicka in din intresseanmälan.

Har du några frågor eller funderingar kring volontäruppdrag? Kontakta vår volontärsamordnare Karin Magnusson. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter

Copyright © 2021 Nya Kompisbyrån | All rights reserved.

X