SundsvallsKompis

Projektet Sundsvallskompis är avslutat för denna gång och anmälan är nu stängd. Tack alla ni som var med. Du kan fortfarande anmäla dig till fika- eller digitalkompis. Välj ”KOMPISMATCHNING” i menyn ovan och läs mer.

Är du etablerad och bor i Sundsvall och skulle vilja bli kompismatchad med någon som är nyanländ? Tillsammans med Sundsvalls kommun arbetar vi för att fler ska träffas och öka gemenskapen i kommunen.

Projektets syfte är att kartlägga nyanlända för att få en bild av deras livssituation. Detta görs genom att erbjuda hälsofrämjande insatser och övriga språkstödjande aktiviteter för att skapa nya möjligheter att komma närmare vårt samhälle. Nyanlända erbjuds kompismatchningar med etablerade i Sverige. Projektet ägs av Sundsvalls kommun och finansieras av Länsstyrelsen Västernorrland.

Fikakompis i Sundsvall

Bli SundsvallsKompis

1. Registrering

Anmäl dig till att bli kompismatchad genom att lämna din mailadress och trycka på knappen här nedanför. Fyll sedan i formuläret du kommer till. Du får ett mail när vi har tagit emot din anmälan.

2. Matchning.

När du har anmält dig, hittar vi en matchning till dig som också bor i Sundsvall med gemensamma intressen. Du får ett mail med kontaktuppgifter till din matchning.

3. Första kontakten.

Ta kontakt med din matchning inom 3 dagar. Ni bestämmer själva datum, tid och plats för ert möte.

4. Mötet.

Ni ses på en offentlig plats i Sundsvall, t.ex. ett café eller på en promenad. Under mötet lär ni känna varandra, upptäcker kommunen tillsammans och pratar svenska. Om ni valt att matchas till ett digitalt möte ses ni istället på en digital plattform som passar er båda. 

5. Vad händer sen?

Om ni tyckte att det var kul får ni gärna fortsätta ses, annars är ni helt enkelt supernöjda över att ha träffat en kompismatchning.

Har du frågor?

Kontakta oss på:

kontakt@nyakompisbyran.se

Anmäl dig här!

Bli matchad som SundsvallsKompis – ett enkelt och roligt sätt att träffa nya vänner i Sundsvall.

Logga Länsstyrelsen Västerbotten