Nya Kompisbyrån söker Partneransvarig

Ansökningstiden gick ut 2023-11-15 och du kan inte längre söka denna tjänst. 

Rollen

Tjänsten delas mellan integrations- och jämställdhetsprojektet Uppsala Yrkesmentor och organisationens övriga verksamheter. Rollen är både operativ och strategisk vars syfte är att skapa nya partnerskap och främja långsiktig tillväxt, för projektet såväl som för organisationen.

Inom projektets ramar innebär rollen att ansvara för samverkan med externa aktörer såsom utbildningsanordnare, kommuner och näringsliv med syfte att rekrytera mentorer till projektet, koppla samman deltagare med arbetsgivare samt möjliggöra vidare finansiering av metoden efter projektets slut. Partneransvarig kommer även, tillsammans med projektledaren, att vara en aktiv del i projektets drift samt metodutveckling.
Utanför projektet innebär rollen att identifiera, undersöka och bearbeta potentiella partnerskap som kan leda till monetära bidrag samt att etablera och stärka vårt varumärke i olika marknads- och partnersammanhang.  Du ansvarar för att få till möten som genomförs av dig tillsammans med verksamhetschefen. Du organiserar träffar och andra aktiviteter med och för våra partners samt ansvarar för att återrapportera till partners. Det här är en ny roll i organisationen, så du bör ha ett befintligt nätverk och god förmåga att knyta kontakter med privata aktörer och samverkan med offentliga och ideella aktörer. 

Vi söker dig som

Har relevant högskoleutbildning eller relevant arbetserfarenhet. Du är en utåtriktad person som har lätt att skapa nya kontakter. Du har förmågan att se och driva möjligheter inom social hållbarhet och kommunikation i syfte att stärka organisationen och dess relationer med andra aktörer. Du är van att sälja in verksamhet och att avtal skrivs. Du har ett strukturerat, mål- och resultatinriktat arbetssätt och arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kreativ och lösningsinriktad och som trivs i en dynamisk organisation med frihet under ansvar som kräver ett starkt självledarskap. Du har erfarenhet av att arbeta normkritiskt utifrån ett jämställdhetsperspektiv och har mycket goda kunskaper i svenska språket. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av det civila samhället eller ideellt engagemang samt projektledning.

Vi erbjuder

Vi är ett positivt och drivet gäng på Nya Kompisbyrån som ser fram emot att välkomna ytterligare en entusiastisk och stark kraft till vårt team. Nya Kompisbyrån har kollektivavtal och erbjuder friskvårdstid, friskvårdsbidrag, generösa semestervillkor och möjlighet till distansarbete.

Om Nya Kompisbyrån

Nya Kompisbyrån är en partipolitiskt och religiöst obunden idéburen organisation som vill öka gemenskapen i samhället mellan nya och etablerade svenskar. Det gör vi genom kompismatchningar, mentorskap och opinionsbildning. Nya Kompisbyrån har sitt huvudkontor i Stockholm, med ytterligare tre regionala kontor i Sundsvall, Göteborg och Malmö. Nya Kompisbyråns ändamål är att skapa möten mellan nya och etablerade svenskar. Vi tror att möten är livsviktiga, de vidgar perspektiven, skapar nya möjligheter och har en enorm, positiv kraft för såväl individen som för samhället.

Vi tror på mångfald där olika erfarenheter, bakgrund och perspektiv ges utrymme och välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Projektet “Yrkesmentor Uppsala” är inriktat på att främja utrikesfödda kvinnor att framgångsrikt genomföra sina yrkesutbildningar. Det centrala konceptet i projektet är mentorskap inom samma bransch, som syftar till att erbjuda dessa kvinnor insikter och stöd från etablerade yrkespersoner. Dessutom bygger projektet ett omfattande nätverk genom olika träffar med arbetsmarknads fokus.

Praktisk information

Befattningen avser en visstidsanställning under 2 år med möjlighet till förlängning. Din tjänstgöringsort är Stockholm där du har flexibel arbetsplats, vilket innebär att du kan kombinera arbete hemifrån och på kontor. Arbetstiderna i projektet kan inkludera kvällsarbete samt arbete på plats i Uppsala.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-11-15. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Tjänsten tillträds 1 januari.

Maila din ansökan med CV och personligt brev till: mardin@nyakompisbyran.se
och märk mailet med “Partneransvarig”.

Ytterligare upplysningar om tjänstens innehåll lämnas av verksamhetschef Mardin Baban, mardin@nyakompisbyran.se eller HR-ansvarig Hélène Bagge, helene@nyakompisbyran.se