Praktisera inom projektledning och verksamhetsutveckling!

Praktisera inom projektledning och verksamhetsutveckling

När: Vårterminen 2022 

Var: Stockholm, Uppsala, Sundsvall eller Göteborg

Vi på Nya Kompisbyrån söker 1-2 praktikanter som under våren 2022, vill praktisera nära vår verksamhetsutvecklare eller vara aktiv i projektet Klara, Färdiga, Kvinna

Om Nya Kompisbyrån

Nya Kompisbyrån arbetar för att öka gemenskap och inkludering i samhället genom enkla möten mellan människor. Vi matchar personer som är nya i Sverige med etablerade, där de träffas över en fika, middag, promenad eller digitalt. Vill du vara med och bidra till vår verksamhet och svensk samhällsinkludering, sök praktikplats hos oss!

Vem söker vi?

Vi söker en person som vill vara en del av projektet Klara, Färdiga, Kvinna, där du som praktikant kommer få följa arbetet, ha kontakt med deltagare, hålla i workshops och hjälpa till med administrativa uppgifter. Som praktikant i projektgruppen för Klara, Färdiga, Kvinna jobbar du nära projektgruppen och närmast projektledaren för Stockholm och Uppsala.

Du kommer göra allt arbete tillsammans med projektgruppen och främst tillsammans med projektledaren för Uppsala och Stockholm. Du kommer få syssla med en rad olika uppgifter kopplade till projektet. Du kan bo i Stockholm eller Uppsala och resande mellan dessa städer kan förekomma.

Vi söker även en person som vill arbeta nära Nya Kompisbyråns verksamhetsutvecklare, ni kommer tillsammans arbeta i ordinarie verksamheter, projektansökningar, företagskontakt och hålla i events. Du kommer vara involverad i samverkan med offentlig-, privat- och ideell sektor. Vissa dagar kommer du även att få medverka i andra projekt som Nya Kompisbyrån bedriver. Du kommer få en god inblick i hur organisationen arbetar och utveckla den tillsammans med oss. Du kommer att ha din utgångspunkt på kansliet som ligger i Stockholm (Södermalm).

Vem är du?
 

För att du ska trivas tror vi att du behöver ha intresse av eller erfarenhet från målgruppen, vara nyfiken på att lära dig mer om ideell sektor och vara trygg i att hålla workshops. Nya Kompisbyrån vill att du ska kunna anpassa din praktik efter din kunskap, erfarenhet och intressen, för att få ut mest av din tid hos oss. Därför vill vi att du i din ansökan skriver om dina erfarenheter, vilken av de två praktikplatserna du söker i organisationen och varför.

För att kunna söka praktikplatsen behöver du uppfylla något av följande kriterier:

  • 15 eller 30 hp praktik vid ett svenskt universitet/högskola under praktikens gång
  • 100 YH LiA vid en svensk yrkeshögskola
  • Vara antagen till Arbetsförmedlingens arbetspraktik
 

Skicka din ansökan

Ansökan ska skickas in till amanda@nyakompisbyran.se 

Märk mejlet med: Praktik våren 2022. 

  

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter

Copyright © 2021 Nya Kompisbyrån | All rights reserved.

X