Praktisera inom projektledning och verksamhetsutveckling!

Praktik – Stockholm

Vi på Nya Kompisbyrån söker en praktikant som kan arbeta tillsammans med vår verksamhetssamordnare.

Nya Kompisbyrån arbetar för att öka gemenskap och inkludering i samhället genom enkla möten mellan människor. Vi matchar personer som är nya i Sverige med etablerade, där de träffas över en fika, middag, promenad eller digitalt. Vill du vara med och bidra till inkludering och utveckling av våra verksamheter – sök praktikplats hos oss!

Vem söker vi?
Vi söker en person som vill vara en del av våra projekt, där du som praktikant kommer få följa arbetet, ha kontakt med deltagare, hålla i workshops och hjälpa till med administrativa uppgifter. Som praktikant jobbar du nära projektledare och projektassistent. Du kommer få syssla med en rad olika uppgifter kopplade till projektet.  

Du kommer också att få möjlighet att vara med vår verksamhetssamordnare. Ni kommer tillsammans arbeta med organisationsutveckling, projektansökningar, företagskontakt och matchning av deltagare. Du kommer vara involverad i samverkan med offentlig-,privat- och      idéburen sektor. Du kommer få en god inblick i hur organisationen arbetar och utveckla den tillsammans med oss. Du kommer att ha din utgångspunkt på kansliet som ligger i Stockholm (Södermalm).

Vem är du?
För att du ska trivas tror vi att du behöver ha intresse av eller erfarenhet från målgruppen. Du är nyfiken på att lära dig mer om ideell sektor och bör vara trygg i att hålla workshops. Nya Kompisbyrån vill att du ska kunna anpassa din praktik efter dina kunskaper, erfarenheter och intressen för att få ut det mesta av din tid hos oss. Därför vill vi att du i din ansökan skriver om dina erfarenheter och varför du vill vara hos just oss.

För att kunna söka praktikplatsen behöver du antingen:
• 30 hp praktik vid ett svenskt universitet/högskola under praktikens gång
• 100 YH LiA vid en svenskt yrkeshögskola
• Vara antagen till Arbetsförmedlingens arbetspraktik
 
Ansökan skickas till amanda@nyakompisbyran.se
Märk mejlen med: Praktik 
 

Vem söker vi?

Vi söker personer som vill vara en del av projektet Klara, Färdiga, Kvinna, i någon av städerna Sundsvall, Göteborg eller Stockholm/Uppsala. Som praktikant kommer du få följa arbetet, ha kontakt med deltagare, medverka vid workshops och hjälpa till med administrativa uppgifter. Som praktikant i projektgruppen för Klara, Färdiga, Kvinna jobbar du nära projektgruppen och närmast projektledaren för antingen Sundsvall, Göteborg eller Stockholm/Uppsala.

Du kommer göra allt arbete tillsammans med projektgruppen och främst tillsammans med projektledaren för respektive stad. Om du är med projektledaren i Stockholm/Uppsala kan du bo i någon av städerna, resa mellan dessa kommer förekomma. Kansliet ligger i Stockholm, och din utgångspunkt kommer vara där ifrån. 

Vi söker även en person som vill arbeta nära Nya Kompisbyråns verksamhetsutvecklare, ni kommer tillsammans arbeta i ordinarie verksamheter, projektansökningar, företagskontakt och hålla i events. Du kommer vara involverad i samverkan med offentlig-, privat- och ideell sektor. Vissa dagar kommer du även att få medverka i andra projekt som Nya Kompisbyrån bedriver. Du kommer få en god inblick i hur organisationen arbetar och utveckla den tillsammans med oss. Du kommer att ha din utgångspunkt på kansliet som ligger i Stockholm (Södermalm).

Vem är du? 

För att du ska trivas tror vi att du behöver ha intresse av eller erfarenhet från målgruppen, nyfiken på att lära dig mer om ideell sektor och vara trygg i att hålla workshops. Nya Kompisbyrån vill att du ska kunna anpassa din praktik efter din kunskap, erfarenhet och intressen, för att få ut mest av din tid hos oss. Därför vill vi att du i din ansökan skriver om dina erfarenheter, vilken av de två praktikplatserna du söker i organisationen och varför.

För att kunna söka praktikplatsen behöver du antingen: 

  • 15 eller 30 hp praktik vid ett svenskt universitet/högskola under praktikens gång 

  • 100 YH LiA vid en svenskt yrkeshögskola

  • vara antagen till Arbetsförmedlingens arbetspraktik

 

Ansökan ska skickas in senast 30 november till amanda@nyakompisbyran.se 

Märk mejlen med: Praktik våren 2022. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter

Copyright © 2021 Nya Kompisbyrån | All rights reserved.