Om Klara, Färdiga, Kvinna

Klara, Färdiga, Kvinna är Nya Kompisbyråns största projekt och riktar sig till utrikes födda kvinnor som vill utöka sitt nätverk och samtidigt få stöd i att söka arbete eller studier. Deltagarna får inom projektet gå en arbetsmarknadsinriktad utbildning hos folkuniversitet och matchas med etablerade svenska kvinnor vid varje tillfälle.

Projektet finns i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Sundsvall, och syftar till att stärka integrationen och jämställdheten genom nätverkande och gemenskap. Vi samarbetar med Folkuniversitetet och finansieras av Europeiska socialfonden.

Delta i Klara, Färdiga, Kvinna

Du kan delta i Klara, Färdiga, Kvinna på olika sätt. Är du utrikes född kvinna och vill ha stöd i att hitta arbete? Då klickar du på knappen Deltagare.

Talar du flytande svenska, är etablerad i Sverige och vill dela med dig av dina erfarenheter av att någon gång ha jobbat eller studerat? Då kan du istället klicka dig vidare till sidan för Mentor/Jobbkompis i projektet. (Där hittar du även mer information om att vara jobbkompis – en peppande samtalspartner för en deltagare under två timmar)

Är du intresserad av att delta i Klara, Färdiga, Kvinna men vill få mer information innan du anmäler dig?

Kom på informationsträff den 25 januari kl 17:00. Då får du mer information och möjlighet att ställa frågor till oss. Ta gärna med dig vänner och familj!

Klara, Färdiga, Kvinna kommer att genomföras med fysiska träffar men vi följer såklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vissa träffar kan komma att hållas digitalt. Du får mer information om detta efter att du anmält dig, eller som senast innan start.

Kontakta oss

Har du frågor om projektet är du varmt välkommen att kontakta din lokala projektledare!

Delprojektledare Stockholm och Uppsala:

linnea@nyakompisbyran.se

Delprojektledare Göteborg:

evelina@nyakompisbyran.se 

Delprojektledare Sundsvall:

nina@nyakompisbyran.se

Projektet finansieras av Europeiska socialfonden och pågår 2020-2022.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter

Copyright © 2021 Nya Kompisbyrån | All rights reserved.

X