Fikakompis är snart tillbaka

På grund av rådande omständigheter matchar vi inga nya fikakompisar just nu – istället rekommenderar vi alla att träffa en ny kompis via Digitalkompis.

Vill du att vi kontaktar dig så snart du kan träffa nya kompisar över en fika igen? Lämna ditt namn och e-mail här nedanför så hör vi av oss så snart anmälan är öppen som vanligt.

Att bli fikakompis är ett fantastiskt roligt sätt att träffa en ny kompis på. Träffa en person med liknande intressen på ett café i cirka 1 timme, fika och prata svenska. En av er är ny i Sverige och vill lära sig bättre svenska, den andra har svenska som modersmål eller motsvarande och kan lära ut.

Så här blir du fikakompis:

1. Registrering Skapa ett konto nedan där du berättar lite om dig själv och dina intressen. Du får ett bekräftelsemail när vi har tagit emot din anmälan.

2. Matchning  Vi matchar dig med en ny kompis baserat på gemensamma intressen. Du får ett e-mail med kontaktuppgifter till din fikakompis, oftast inom 1-30 dagar.

3. Första kontakten Du tar kontakt med din fikakompis inom 3 dagar och bestämmer datum, tid och plats för ert möte.

4. Mötet Ni träffas på t ex ett café eller bibliotek i cirka 1 timme och övar på att prata svenska. Om ni tycker det är roligt skickar ni ett foto/video från er fika och berättar om mötet.

Vad händer sen?

Vi kontaktar dig efter matchningen för att få veta hur du tyckte att det var. Om ni tyckte att det var kul får ni gärna fortsätta ses. Du kan också logga in och göra en ny anmälan för att träffa en ny person eller helt enkelt vara supernöjd över att ha varit någons fikakompis!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter

Copyright © 2021 Nya Kompisbyrån | All rights reserved.

X